Vi i Lågabrass ønsker oss nye medlemmer!

Tida flyr, og vi med den. For hvert år som går, øker gjennomsnittsalderen i Lågabrass med bortimot ett år. Det er lett å regne seg fram det til at dersom bygda skal fortsette å ha et musikkorps om noen år eller tjue, så er det nødvendig at vi får inn nye medlemmer.

Det er et kjempegodt miljø hos oss i Lågabrass, vi er nesten som en stor familie. Vi har god plass til alle snille mennesker som har lyst til å være med.

Er det noen av dere som har spilt et blåseinstrument eller trommer, er det ikke noe å lure på. Er det noen av dere som ikke har spilt før, som har lyst og pågangsmot, da er det bare å ta kontakt! For tiden er det flere medlemmer som har startet sitt liv som hobbymusiker i voksen alder hos oss i Lågabrass.

Musikkvalg gjenspeiler miljøet i korpset, her er det mange fengende rytmer!

For noen år siden hadde Lågabrass et forholdsvis stort aktivitetsnivå, vi var med på alt som skjedde i bygda. I det siste har vi begrenset aktivitetsnivået ganske betraktelig. Det som gjenstår er:

* Spilling i Bøkeskauen og sykehjemmet en søndag i august.
* Førjulskonsert i Kvelde kirke 3. søndag i advent.
* Spilling i kirken på julaften (for de som har tid og lyst).
* Kabaret / kabaretcafe på Gylnarheim 2. lørdag og 3. søndag i mars.
* Vårmønstringen i Larvik 1. lørdag i mai.
* Sist men ikke minst, 17. mai.
* På forsommeren tar vi oss en helgetur med musikkglede og sosialt samhold.

Vi avslutter sesongen for sommeren rundt 1. juni.

Vi øver på Kvelde skole hver onsdag mellom 19 00 og 21 30. Hvis du er interessert i å bli med i et korps med et kjempegodt miljø, er det bare å stikke innom på skolen en onsdag, eller å ta kontakt med Nils Harald Brathagen på telefon 41 51 63 52.

Lågabrass er oppsatt med en litt spesiell besetning, som heter fanfarekorps. Vi har saksofoner (konvertering fra klarinett eller fløyte er ingen problem), trompet, althorn, baryton, trombone, tuba og slagverk.

Ønsker du å spille med oss - er det bare å møte opp onsdager kl 19 00 på Kvelde barne og ungdomskole.

VELKOMMEN!